Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przyszła do mnie stara
Choć nie może, zardzewiała
Za młodu nieśmiertelna umarła

Z prawdą się brata
Koi i rani zarazem
Jest podporą świata
Jest na drodze głazem

Przyszła stara i za młodu zardzewiała zmarła
Urodziła się we mnie zabiła, zraniła serce zabrała

https://www.youtube.com/watch?v=yyR8ea5qdB0

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    24 April 2018, 20:46

    Racja. Dzięki, miłych snów.

  • kati75

    24 April 2018, 10:12

    bo to zła kobieta była;) pozdrawiam Maniek;)