Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój.

Przysypiam nad kałamarzem
A pióro wypada mi z dłoni
Sen po całym dniu
Zagląda do skroni…

Ale piszę.
Bo mam dla kogo.

Lgnę do ust…
Jak płomień do świecy.

Opieram o Ciebie swój wzrok
W jesienny chłodny wieczór
By na chwile ukoić
Trudy minionego dnia

Wdycham zapach włosów
Odgarniając je z policzka
Gdy Ty przysypiasz
Na mym ramieniu

I uśmiecham się po cichu..
Jak od dawien dawna nie
Wypytując cicho Boga
Czemu tak późno zesłał mi Cie…

23.10.15

https://www.youtube.com/watch?v=2fngvQS_PmQ

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • RozaR

    23 October 2015, 22:58

    proszę trochę inaczej -

  • zugimihau

    23 October 2015, 22:56

    Szkoda że nie da się zablokować niektorych

  • RozaR

    23 October 2015, 22:42

    E - daj se spokój