Menu
Gildia Pióra na Patronite

~ Anioł ~Przyjaciel ~

Przysiadł na moim oknie anioł,
przyniósł ze sobą uśmiech i marzenia .
Odbił ślad swojego istnienia na zawsze w moim sercu.
Czekam teraz na niego tak wiernie ,
jak na najlepszego przyjaciela ,
który moje serce rozwesela.
Dodaje otuchy i jak trzeba to pozbiera ze mną życia okruchy.
Poskleja ,połata ...
...do główki nałoży ,
że świat jest piękny ,kolorowy,
ale czasem wciąż pod górę gnam.
Jutro nowy dzień i może nowe nadzieje ,
więc gdzie jesteś mój aniele?
Dziś mi trzeba Twoich rada,bo dziś szary jest mój świat.

32 758 wyświetleń
241 tekstów
31 obserwujących
  • motylek96

    1 April 2012, 10:16

    może udał się na urlop;)

    anioły maja to do siebie, ze są zawsze wtedy gdy same uznają, że potrzebna jest ich pomoc. aczkolwiek czuwają...zobacz wszystko budzi się do życia po zimie, świat nabiera kolorów

    szary też ma wiele odcieni, w palecie od białego po czarny sięga, a mało ktory kolor ma taką moc. Więc uśmiechnij się

    http://youtu.be/d-diB65scQU

    Video d-diB65scQU
  • Seneka 18

    1 April 2012, 09:52

    :)