Menu
Gildia Pióra na Patronite

może i morze wiary

przyniosłem chleb i wino
i stałem pośród morza owoców
patrzył na mnie uśmiechnięty brak krzesła
- chory ząb mądrości czasów

na obrusie w plamy
zostawiłem chleb i wino
wróciłem do siebie
wysypałem z klepsydry piasek

i narysowałem rybę

4822 wyświetlenia
95 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!