Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przynieś mi swoją miłość
ona jest na twoich drogach
w twoich palcach
przynieś mi swoją miłość
ona jest na twoim języku
w gardle utkwiona
widzę krew na śniegu
bezbolesne duchy przeszłości
czuję wasz odór i boli mnie głowa
sznur wyciągam
to nie boli...

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!