Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolce

Przymknięte oczy
Samotna łza
Po policzku spływa...

Kiedy umysł odmawia posłuszeństwa,
Nie odpuszcza niemądrym myślom,

Różane łodygi oplatać serce zaczynają,
Kując, robią rany.
Spokojnie
- Krew nie leci
Przecież już dawno zadbano,
Aby marmur serducho zdobił.

10 914 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!