Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przykuta łańcuchem
do muru wspomnień
zaciągam się powietrzem
wypełnionym Tobą

Pragnę z bólu
zbudować żelazną
damę tworzącą
dystans dla nieprzyjaciół

Schować kilka łez
w zaufanych rękach
których nie sprzedaż
zaraz tuż za rogiem...

Ufam Ci...

20.01.2019

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 20 January 2019, 16:17

    Ojej...
    Przecinam łańcuch, popieram ruchy wolnościowe.
    Miłego popołudnia. :))