Menu
Gildia Pióra na Patronite

"P"

Przykryj dłonią ten list
Pisany piórem duszy
Poczujesz bijące serce
Przyśpieszony puls
Przeminę
Przestanie bić mi serce
Płynąca krew skrzepnie
Pamiętaj

6420 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
  • 17 October 2014, 21:53

    Genialny wiersz , gratuluję :))

  • Uczuciowa

    30 December 2010, 14:21

    Ja z pewnością nie umiała bym napisać wszystkiego zaczynając jedną literką. Wielki plus.+

  • elsanka

    30 November 2010, 21:57

    Cholera. Nie mogę głosować, ale oczywiście byłby to plus. Świetny tekst.