Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec z miłością

Przykrość zżera gdy
się nie spełniły sny

Przestały pachnieć
miłości bzy
i zostały blizny

Wiatr rozwiewa duszę,
to męka w mym wnętrzu szaleje,

wodę wylewa w suszę
za serce coś łapie

Gniecie je tak,
że wygląda jak wypluty ochłap
to oznacza koniec życia

Żegnam się ze wszystkimi
moim dennym wierszem
ogłaszam koniec uczuć,

Już pora snu nadchodzi
szkoda sobie życia pruć
trzeba ból zagłodzić

9954 wyświetlenia
169 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!