Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przykre
Patrzeć w lustro
I widzieć tylko
Ulatujące skrawki ducha

Bardzo niemądrze
Jest stać
Obserwować
I nic z tym nie robić

Jednak męczące wydaje się
Łapanie samego siebie

Kiedy nawet nie potrafię
Złapać oddechu

3458 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • mill

    20 March 2017, 17:23

    ...świetny wiersz ...pozdrawiam