Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń... PS mój pierwszy raz napisany proszę o szczerą opinie

Przyjaźni to jest kiedy się mówi sobie wszystko
przyjaźń jest jak dwie krople wody
przyjaźń to jest wiezień przeżycia tych samych chwil spędzonych razem
przyjaźń to jest jak jedna osoba z drugą przeżyją to samo
przyjaźń nie można kupić,ani sprzedać
przyjaźń buduje się przez cały czas
przyjaźń to jak dwie osoby pamiętają co przeżyli razem
przyjaźń jest najpiękniejszą rzeczą człowieka którą się ma
przyjaźni to osoby które są ze sobą na dobre i złe
przyjaźń to jest jak dwie osoby się wspierają
przyjaźń to jest wtedy gdy sobie pomagają wzajemnie
przyjaźń można łatwo stracić
przyjaźń się ciężko odbudowuję
przyjaźń kiedy ją stracisz to wtedy masz ból w duszy
przyjaźni rób wszystko żeby ją dalej mieć
przyjaźń kiedy ją popsujesz,wtedy zrozumiesz że straciłaś najbliższą osobę w życiu

2113 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • 5 December 2017, 19:20

    Dziękuję wam za opinię i pozdrawiam :-)

  • zapach_bzu

    5 December 2017, 12:28

    Spróbuj to połączyć w spójną całość jakimiś innymi słowami, np.:

    Kiedy się mówi sobie wszystko, to jest przyjaźń. Ona jest, jak dwie krople tej samej wody.
    Jest jak wiezień przeżycia tych samych chwil spędzonych razem. Nie kupisz jej i nie sprzedaż...

    Mam nadzieję, że pomogłam :)

  • zapach_bzu

    5 December 2017, 12:25

    Moim zdaniem za dużo słowa 'Przyjaźń' ;)

  • 5 December 2017, 06:48

    proszę o opinie co o tym sądzicie ??