Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przygryzając wargi
zamykam oczy
i czekam na lepsze jutro
wspominam stare poczciwe
wczoraj
które daje jeszcze o sobie
znać w odbiciu
lustrzanym
mojej twarzy tak
już zmęczonym
tym ciągłym czekaniem.

Zamykając oczy
szukam w mojej głowie
czegoś co
pomoże mi przetrwać
jeszcze
tylko jeden dzień.

1712 wyświetleń
20 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!