Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja Piszę.

Przyglądam się ludziom
w odbiciu szyby
- odległe spojrzenia
samotne w stukocie ciszy

Komuś za gorąco
komuś za zimno
komuś zbyt smutno
więc nic nie mówi...

Ktoś zanurza się w lekturze
ktoś zagłębia się w muzyce
a czasem
wszystko na raz!

Jakie to śmieszne...

Ktoś zwiedza świat
do którego już nigdy nie wróci
i w którym- tak naprawdę- nigdy nie był...

Ja piszę
i tak już zostanie.

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    29 January 2015, 00:20

    To mi schlebia, ale czułbym się chyba nieswojo ;)

  • Szukającsiebie

    28 January 2015, 23:13

    Człowieku, jestes moim mistrzem i kropka.

  • MyArczi

    16 November 2014, 14:10

    jesiennie

  • motylek96

    15 November 2014, 09:17

    Każdy szuka najlepszej dla siebie alternatywy

    Pozdrawiam:)

  • Naja

    15 November 2014, 00:41

    Wymowny ten "reportaż" i pełen treści, również między wersami... :-)