Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spowiedź.

Przygasam
jak ogień
na pogorzelisku
tylko wiatr pozostał

Przygasam powoli
monotonnie
życie!
i tak zbyt szybko

Czas
jak na złość
ciągnie się w nieskończoność
a ja i tak wiem
że już nic nie zdążę zrobić
z tych spraw najważniejszych
co życie obdarowują

Może zdążę chociaż zapomnieć
choć czas
jak na złość...

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!