Menu
Gildia Pióra na Patronite

Listopad, czyli wykonało się

Przychodzi w życiu czas
Kiedy jest się po prostu szczęśliwym
Nie ma już marzeń
A ludzie z celami
Są kpiącą drwiną szczęśliwego
Wszyscy i wszystko
Normalną koleją rzeczy
Zamążpójście
Narodziny wnuków
Śmierć teściowej
Wczasy w Bułgarii
Objazdówka z plażowaniem w Grecji
Msze śniadania kawa
Pilch
Poświatowska
Rybowicz
A Stachura to już oficjalną modlitwą
Do Ducha Świętego
Józek by spointował po ludzku
Masz wreszcie chłopie wyj ebane

297 748 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • 1 January 2019, 20:31

    Tobie także, niech samo dobro spada z nieba
    i by nie brakło powszedniego chleba. :)

  • fyrfle

    1 January 2019, 20:24

    Czasem mnie nachodzi, zwłaszcza, gdy przyglądam się zrobionym wcześniej zdjęciom lub pasażerom autobusu linii 5, wtedy powstają takie serie :):):). Dobrego, pięknego i zdrowego roku 2019.

  • 21 November 2018, 20:41

    Zawsze są jakież marzenia, by zdrowie było, by szczęście trwało, by się nic nie spieprzyło...
    Mirek, Twoja płodność rumieni całe cytaty. :D
    Pozdrawiam. :))