Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość prawdziwa

Przychodzisz niczym wiosna, kwitniesz, a później tak szybko znikasz...
jest coraz zimniej i zimniej i znikasz.

Ona potem płacze, łzy wylewa, a Ty tak bezkarnie ją sobie olewasz.
Bo co? Bo byłaś? Odeszłaś. On zerwał i już Ciebie nie ma?

Kim jesteś? Miłością, czy też Twoim dzieciem - zauroczeniem?
Odejdź na zawsze lub nie odchodź wcale i zostań w ich sercach na wieki wieków amen.

7640 wyświetleń
102 teksty
0 obserwujących
  • Taianna

    7 May 2015, 06:27

    Piękne