Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli nie swoje przytulam

przychodzisz cicho
na chwilę, nagością spłoszoną
tak zbyt swobodnie

zdejmujesz skórę
i międzysłowia spijasz z ust moich,
nie wiem czy jesteś

na własność nie ciebie mam,
tylko koszykiem ramion
przytulam bezdomnego

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • NieBoska

    21 January 2012, 18:50

    Piękny wiersz- to zbyt mało słów, by go ująć,

  • marka

    7 December 2011, 19:25

    Piękny utwór.
    Gratulacje.

    Całość świetna.

  • Akte

    6 December 2011, 22:32

    Aga dziękuję, że zawsze zaglądasz i wzajemnie, choć Twoje wiersze niedoścignionym wzorem są :)