Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przez palce przeleciały szalone wschody słońca…
Czas dorosnąć – mówili dawno,
A ja uciekałem od tego.
Myśląc, że tak może być bez końca…
Że zawsze mi się uda utargować coś z życiem.

Jak bardzo się myliłem wyszło zupełnie przypadkiem;
Podrywałem dziewczynę i usłyszałem:
Ej koleś, mógłbyś być moim dziadkiem!

:)

3187 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!