Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opiekun

Przez okno się wkrada
księżyca twarz blada,
bezszelestnie każdej z zimnych nocy.
Nie czyni tego w złości,
ale tylko dla pewności,
że nie umieram właśnie z tęsknoty.

3192 wyświetlenia
33 teksty
2 obserwujących
  • iris89

    15 November 2012, 20:29

    Dziękuję bardzo :)

  • miramija

    15 November 2012, 17:29

    Fajne, podoba mi się :)