Menu
Gildia Pióra na Patronite

mętlik

przestawiana jak stary mebel
z miejsca na miejsce

wciąż próbuję zadomowić
siebie i swe uczucia
w jakimś cichym kącie

rozdarta na części

podzielona
moja głowa
moje myśli

już nie wiem
co? gdzie? dlaczego?

2329 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
  • Jesień

    9 August 2011, 21:04

    Doskonale ! Ogromnie mi sie podoba. Pozdrawiam W.