Menu
Gildia Pióra na Patronite

Indiańskie Lato

Przestałeś kochać...
Chcę zatrzymać świat
Twój brak
Boli tak
Przestałeś kochać...
Świat nie dostrzegł zmian
I na oślep gnał

Indiańskie Lato
W sercu czegoś brak
Gorzki smak
I dzieci śmiech wrześniowy
Chcę zatrzymać świat
Twój brak
Boli tak

2151 wyświetleń
32 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!