Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla P.G.

Dając mi się spojrzeć
serce staje jakby
chwilę chce zatrzymać

Dając mi się mówić
powiem wszystko co miłe
dla Ciebie
przez Ciebie
po Ciebie
i wszystko to prawdą

Dając mi się dotknąć
wariuję w szaleństwie snu
i mam ochotę zabić
za każdą wyimaginowaną sekundę
i mam ochotę na sznur
za każde nędzne obudzenie
rzeczywistości

Dlaczego by nie śpiączka?
Pragnę Cię w wieczności
ale wiem
umieram, że tylko w mojej
byłabyś...

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    14 April 2014, 20:25

    Pragnienie, rozmarzenie, niespełnienie... Zatrzymanie, zadumanie...:-)))