Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przesiąknięta pragnieniem,
tonę w Twych oczach.
Pogrążona w tęsknocie,
świata nie widzę.
W myślach bezpieczna,
w Twoich ramionach.....
Codziennie szukam w nich Ciebie.

4449 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!