Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przerażający krzyk
oczu
kruchy lód

autonienawiść
kreśli mapę
mych myśli

strach
ból
samotność

apogeum depresji
w szczęśliwym
zakończeniu

3277 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Cris

    14 July 2015, 22:00

    świetny wiersz.
    pozdrawiam :)

  • mill

    13 July 2015, 00:32

    ..no i pięknie ;).....