Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mea Culpa

Przepraszam, że żyję
to się więcej nie powtórzy.
Przepraszam, że jestem
marnym przecinkiem w złożonym zdaniu.
Żałuję, bo stać mnie na więcej
w życiu, miłości i umieraniu.
Jestem tylko człowiekiem,
za co też przepraszam
i czego też szczerze żałuję.
Przepraszam za wszystko,
Inaczej nie umiem.

6086 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
  • Gaia

    8 October 2015, 18:44

    Ładnie to brzmi. Tak zdawałoby się, że pokornie...
    Ale szczęścia to nie wróży, gdy człowiek, że żyje przeprasza. Przyjdzie taki moment, że mu się znudzą gorzkie żale jedynie

  • nicola-57

    8 October 2015, 18:07

    bdb

  • Hearty

    8 October 2015, 18:03

    Nie przepraszaj :) Masz prawo być :)

  • PainWithoutLove

    8 October 2015, 15:54

    Przepiękne przeprosiny... :)