Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przebacz mi Mamo

Przepraszam Cię Mamo
że przeze mnie płakałaś
w Twoich oczach błękitne lśniły łzy
Smutek Ciebie otaczał
ja ten ból Ci zadałam
A dziś proszę Cię Matko
- przebacz mi
Chcę Cię mieć roześmianą
z każdym dniem uśmiechniętą
tak jak kiedyś gdy byłam maleńka
Ty mnie brałaś na ręce
ja uśmiechem i sercem
wypełniałam Ci szare dni
A dziś proszę Cię przebacz
- ja scałuję piekące Twe łzy

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!