Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Przeniknąć przyszłość
Dotknąć muzyki
Jak dotykałam twoich żył

Miałam podejść

Odwróciłam się od życia

Mijam i patrzę w podłogę
W czubki butów
Jakby były najpiękniejszym dziełem sztuki

Przecież byłeś moim dziełem
Śniłam o was jeszcze wczoraj

Dzisiaj muszę się obudzić
Bo może przypadkiem
Tak zupełnie przypadkiem

Świat mi przez palce ucieknie

11 830 wyświetleń
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    2 October 2014, 18:58

    Dziękuję Wam za przeczytanie...
    Nölle: Mam coraz większą ochotę na przebudzenie i czuję, że się przebudzam... To chyba piękne... Fajnie jest czuć się żywą... Z powrotem...

  • 23 September 2014, 20:58

    jesień idzie i mało ochoty na pobudki
    ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej

    dobrze Cię widzieć tu.