Menu
Gildia Pióra na Patronite

w-tłum-ię-ja

Przenikam na wskroś umysły tłumów.
Tłumię myśli przenikające mnie na wskroś.
Gładko zakładam, że wolne są ich głowy.
Na swoją głowę wolno zakładam gładkie okowy.
Miliony myśli ich odbieram.
Nie nadaję miliarda moich własnych.

w-tłum-ię-ja

935 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!