Menu
Gildia Pióra na Patronite

cień

przemykam pustymi ulicami
nocnych latarni kochankami

w labiryncie ciemnych zakamarków
szukam granic obłędu
własnych snów zagubionych

zatopionych w pustej butelce
nieznośnego bólu duszy

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!