Menu
Gildia Pióra na Patronite

pytałaś o życie

przemówić do szaleństwa
przemówić do uporu
przemówić do ślepego losu

byłaś krwią tętniącą w skroniach
byłaś biciem mego serca , krzykiem
byłaś pożądaniem każdego dnia

skąd mamy te ciała , kruche
podpora dla uczuć
nie pamiętam niczego
prócz dotyku

skąd mamy te ciała w których
mieszkają Anioły żeby nie poznać
samego siebie .

10 743 wyświetlenia
91 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!