Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemknąłeś do moich dni [...]

przemknąłeś do moich dni
niespodziewanie...

i choć nieświadoma
głębi Twego głosu
chcę tonąć w nim... bez pamięci
chwilami odzyskując oddech
wypłynąć na brzeg ust
mokrym uwielbieniem
z miłości tracąc rozum
...wbrew wszystkiemu

a teraz

z błyszczącymi oczami
zaczytaj się... we mnie
kolejnych słów pożądając
i rozbierz je... wers po wersie
budząc zmysłami ciało
niech przenikną dreszczem
chwil spełnienia oczekując
...bo już niedługo

M...., wiesz...
im Ciebie więcej... tym mniej.

22 300 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 8 July 2011, 11:21

    Aniu.. dziękuję i ciepło pozdrawiam :))

  • 8 July 2011, 07:33

    Subtelny i delikatny...piękny

  • 7 July 2011, 21:50

    Dziękuję Wam za ciepłe słowa :))

    Danusiu...miło, że tak go odbierasz :)
    Gerardzie.. czarodziejki tak mają ;)
    Joasiu.. dla chcącego.. nie ma nic trudnego ;)

  • Seneka 18

    7 July 2011, 21:01

    Ty to potrafisz zaczarować...oj potrafisz :)

  • Pytia

    7 July 2011, 19:36

    przepiękny erotyk...mmmmmm