Menu
Gildia Pióra na Patronite

Memini, non obliviscar.

Przemilczane imię
Kilka niemych głosek
Niezapisanych liter

Gdyby tak można
Uniknąć tego
Co nieuniknione

936 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • 12 October 2012, 03:38

    wykorzystać niewiedzę zapomnienie

  • 12 October 2012, 03:37

    niektórzy lubią tylko słowa są takie niezobowiązujące
    można je zmienić unikając emocji..wykpić niespodziewanie