Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądźmy słodkością

Przemijasz mijasz czas
Zapominasz o sobie
Nie wiesz, co było
I co będzie

Dzień przemija
Nadchodzi noc
Potrzebna Tobie
Życiowa moc

Miłości odrobina
Odrobinę szczęścia
W chwilach smutku
Sercowego stukotu

Decyzja Twa
Myślą mą
Połączy Nas
Czułością swą

Poczujmy uniesienia nutę
Zabijmy depresję i smutek
Bądźmy dla siebie słodkością
Wypełnijmy serca płynną Miłością

https://www.youtube.com/watch?v=GWMb_Z1AREY

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!