Menu
Gildia Pióra na Patronite

O przemijaniu

Przemijasz każdego dnia,
każdej godziny.

Tak bardzo boję się utraty
bicia serc tych wszystkich, których kocham.

Tej ciszy,
która po nich zostanie
i na zawsze wyrzeźbi we mnie
nieznośną lekkość bólu....

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 26 November 2015, 17:51

    Ból pozostaje na zawsze niezmienny.
    Ukryty w zakamarkach podświadomości ale wciąż tam jest.

  • Malusia_035

    25 November 2015, 19:48

    Bardzo ładny wiersz

    Pozdrawiam :))

  • CЯuelCOMA

    24 November 2015, 21:55

    Piękny wiersz, pozdrawiam serdecznie :)

  • 24 November 2015, 21:32

    Cris dziękuję, CiepłaWoda to prawda tego nie wie nikt

  • Cris

    24 November 2015, 20:57

    Czas przemijania zostawia ślady w sercach bliskich i naszych...ładnie.
    Pozdrawiam.
    :)