Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja...dla"NICH"

Przemierzam przez życie
pomiędzy dwoma światami,
zmęczony zgiełkiem dni,
szukając myśli ukojenia nocami.
Kim jestem?
tego tak na prawdę nikt nie wie...
staram się być lepszym,
na co dzień wzbogacam siebie.
Na pewno zbyt wrażliwy,
z sercem na dłoni i otwarty,
niezrozumiały przez innych
wśród cieni ludzkich z marzeń obdarty.
Wszelkich złudzeń przez nich pozbawiony,
wycofany z życia i od ludzkiego niezrozumienia oddalony...
Nie poddaję się jednak
i walczę o zrozumienie,
wciąż gdzieś głęboko w sobie
mam dla nich nikłą nadzieję ...

Autor Rafał S.pseud.
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
03.03.2018

10 906 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!