Menu
Gildia Pióra na Patronite

depresja

przemieniłam się
z porannej rosy
w uśmiercającą mgłę
wzrok modliszki
blada jak śmierć

zbyt mało sodu

jesienna nostalgia
dół kopany jak dawniej

brak pulsu
antygeny atakują

bezdech

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!