Menu
Gildia Pióra na Patronite

przelotny wiatr
jak skrócone życie
które cichym szeptem
przedostaje się przez szczeliny namiętności
utraconej namiętności
którą wciąż poszukujesz
bez celu
bez obowiązków
bez nadziei
na lepsze życie
na lepsze czasy
na lepszą siebie

919 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!