Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przelałam Ci strach przez serce
i dotykiem niebieskim zamroziłam żyły
winna byłam wszystkiemu co obce - w Tobie
i tym snom, które się nie śniły

W pustce odnalazłam istienie
czystą wodą oblałam źrenice
policzki rumieńcem byłam ukorzona
prosiłam o życie

Odszedłeś nie patrząc
oczy Twoje zawiał wiatr w inną stronę
mnie biedną zalał żal i tonę
wszystko we mnie nagle wyblakło

Oderwałeś ode mnie żywe tkanki
och, gdybyś tylko wiedział
jakim bólem się sączy Twoja nieobecność
umarłam w dniu w którym Cię zabrakło

https://www.youtube.com/watch?v=lwa8hanIWMs

136 wyświetleń
5 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    20 October 2016, 00:06

    smutno u Ciebie
    uśmiech ślę :)