Menu
Gildia Pióra na Patronite

przemijanie

przekwitasz
mi życie
bez polotu

wspinasz się
pod nogi
kolorem

cieniem
razisz ulice
do granic

słońca

1588 wyświetleń
11 tekstów
3 obserwujących
  • Mateusz Nisztuk

    4 December 2015, 23:25

    delikatne.
    AH ! Nad wyraz we mnie trafiasz.

  • giulietka

    4 December 2015, 12:07

    przemyślany od przekwitania po słońce
    zabieram

  • fyrfle

    4 December 2015, 11:16

    Z Twojego wiersza wybieram słońce na te grudniowe dni.