Menu
Gildia Pióra na Patronite

Promień Światła.

Przeklęta jest dusza moja
potępiony jest anioł upadły

Przeklęty jestem ja
każdej chwili zmora
którą obojętnieję
jakby rdzewieję...
zapominam

Chciałbym tak po prostu
zatrzymać się na chwilę

Jak anioł upadam
w nienawiści serc.

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • RozaR

    12 March 2014, 15:27

    Eeeee.

  • scorpion

    12 March 2014, 14:53

    Jeśli akurat o poezję chodzi, to w interpretacji i zrozumieniu jesteś na wskroś niemądry, o Mędrcze. Wiem co piszę i jeśli większość ma wiersza nie zrozumieć, to lepiej dla mnie, bo nie lubię się obnażać z uczuciami. Może stąd tak, jak twierdzisz, trudna ta moja poezja. Jeśli ktoś chce, to poświęci 10 minut i myślę, że tyle wystarczy, aby zrozumieć sens ( nawet przy Twojej wybujałej, wyimaginowanej, otyłej powietrzem mądrości ).

  • RozaR

    12 March 2014, 12:30

    Wszystko przeczytałem - i myślę że nie za bardzo wiesz co piszesz albo nie umiesz przekazać tego co myślisz ( o ile masz sprecyzowane ? ) Poza tym głupio jest nazywać mądrzejszego od siebie durniem.

  • scorpion

    12 March 2014, 10:45

    Przeczytałeś jedynie pierwszy wers, czy tylko zgrywasz durnia?

  • RozaR

    11 March 2014, 23:32

    A dla czego jesteś przekęty - co żeś zrobił ?