Menu
Gildia Pióra na Patronite

About a song...

Przegryzała sie przez nerwy
żyły kłuła , dziurawiła i zszywała
dusze rozdzierała
jednocześnie grzała tak mocno , ze krew kipi , małe wewnętrze trzęsienie ziemi
tsunami bólu, huragan wspomnień
serce wyzyma i topi w obojętności
W płucach hamuje powietrze
zaraz wyrzygam cala siebie
nikt nie podejrzewał , ze struna może byc lina , a jej ruch może wyciągnąć cie z przepaśći
za szyje , łamiąc kark,
powoluje do życia , zmusza by jednak czuć.
To jak mysliwiec, który zrzuca bombę , ona rozwali cie na tysiąc kawałków , zdejmie z ciebie wszystkie szwy ,
ale jednak poczujesz ulgę.

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!