Menu
Gildia Pióra na Patronite

wysznupane z hasioka mego życia ;)

przed nami szumiały fale
słońce czerwienią już zachodziło
cieniem umierał dzień
na opustoszałej plaży

zapatrzeni w niknący horyzont
szukaliśmy dłoni swych dotyku
wciąż łapiąc chłodny piasek
niczym mur dzielący dwa światy

odeszły dni miłością gorące
szept dawno porwała wieczorna bryza
nie ma już nas na pustej plaży
tylko fale wciąż swoją śpiewają serenadę

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 18 August 2014, 15:33

    dana1596 - dzięki za miłe słowo :D

  • dana1596

    18 August 2014, 14:46

    :) no i kolejna, dla mnie, perełka, też chowam do Muszelki

  • 18 August 2014, 11:33

    wiem RozaR, wiem ...z hasioka ta miłostka, z hasioka wysznupano ;) dalego w końcu taki tytuł dałem ...a co ? ;)