Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknoty łkanie

Przed miłością tęsknota nie zdoła uciec, serca nie ma ze stali, lecz ma stalowe buty.. Jedność to bycie w sobie nawzajem. To tak jakby śpiew odtrącił melodię.. A nuta spadająca z pięciolini wciąż brzmiała na najwyższym poziomie.

2802 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!