Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozostały mi złe dni?

Przed kilku laty, zabrałaś mi sny
Teraz oddajesz tylko same koszmary
Za wszystkie radości i uśmiechy
Pozostały mi złe dni i w nocy złe mary

Plaża, piasek, trawa i TY
Słońce, chłodny wiatr i My
Mrok, gorycz, pustka i łzy
Ból, lęk i same złe dni

Choć serce nie chce bić
To ciało jak ciało, chce żyć
Mózg nie chce myśleć
Dusza nie będzie milczeć!

Miłość to miłość, tak już musi być
Choć źle mi z tym, to niech będzie tak
Najbardziej bym chciał znów śnić
Bez Ciebie to niech już będzie tylko, Nic!

https://www.youtube.com/watch?v=j6cCHuc3aOA

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    5 August 2015, 11:41

    Miło mi bardzo, a słowo FANKA to miód na serce moje.

  • Ragilia

    5 August 2015, 11:38

    Mogłabym tak czytać i czytać Cię bez końca, chyba nawet już nie będę zostawiać opinii dla Ciebie, wiedz jedynie, że masz we mnie swoją fankę:)

  • M44G

    30 July 2015, 13:52

    Wszystkiego NAJ... Malusia, wiele słonka.

  • Malusia_035

    30 July 2015, 13:42

    cos niesamowitego ,zaczytałam się

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • M44G

    29 July 2015, 20:26

    Owszem lubię im bardziej młode tym słabiej do mnie przemawiają. Miłego wieczoru Cris.

  • Cris

    29 July 2015, 20:23

    Czuć emocje - przemawia do mnie...i ta piosenka, lubisz stare przeboje.
    pozdrawiam MarJan :)