Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drgania w gardle

przeczytałem stary list
wsiąkł we mnie bez ostrzeżenia jak tusz
który roztarł się między kartką a palcami
odżyły stare obrazy

niczym niemy film
przewinęły się bezlitośnie przed oczami
drażniąc zmysły jak sól na otwartej ranie
aż głośno jęknąłem

co z tego że to minęło
serce ma przecież lepszą pamięć od mózgu

48 083 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    23 October 2015, 14:25

    Okay.

  • WilceeQ`

    22 October 2015, 20:16

    Nie szukaj wymowek,
    Pukaj do drzwi.

  • PetroBlues

    19 October 2015, 14:14

    Nie zapominam, czasem nie mam siły by wybrać się pod te adresy.

  • WilceeQ`

    16 October 2015, 17:19

    Zapominasz adresów podczas bolesnych nocy;
    Kocie, pamięci nie ma się...
    - jednej.