Menu
Gildia Pióra na Patronite

dramat.

przeczekałam jutro
znowu dziś nie zasnę.
na ulicach smutno
i mrozy kolczaste.
choć już dawno styczeń
modląc się o deszcze,
z tych twoich wyliczeń
świat skończyć się nie chce.

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • giulietka

    16 March 2017, 08:39

    fajne, trochę jak zwrotka piosenki.