Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cztery bukiety roku

Przebiśniegi, fiołki
Dwa wiosenne aniołki

Bzy i kwiat wiśni
Lato się przyśni

Róże i chryzantemy
Wieczny deszcz jesienny

Bukiecik kolorowych liści
Zimę szybko nam ziści

http://www.youtube.com/watch?v=duGbgrv9LRE

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    15 March 2013, 18:50

    Dziękuję słonczego weekendu życzę.

  • M44G

    15 March 2013, 17:50

    Wszystkiego Naj... Ewelinko Miła.

  • Elizabetta

    15 March 2013, 17:49

    Bardzo ładnie przystrojony bukiet i jak pięknie pachnie:)) Bardzo ładny wiersz Michale:)

    Pozdrawiam:)

  • M44G

    15 March 2013, 17:47

    Jak i ja. Cieplutko witam Cię Droga Krysiu.