Menu
Gildia Pióra na Patronite

proszę usłysz dziś bicie
mojego szczerego serca
poczuj zapach szczęścia

chcę obdarować
dzisiaj noc i kolejny dzień
uśmiechem i łzami radości

ostatnie latarnie
tulę cienie dzisiejszego dnia

mknie przed oczami spadającą gwiazda ...
życzenie mam jedno i proste
aby nigdy nie umarła nadzieja

chociaż tysiące lat toczy się wojna między piekłem a niebem
zmęczony jesteś
i tworzysz się o każdy dzień

zaśnij dziś błogo ...
spokojnej nocy...
śle ci uśmiech nadziei ...

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 20 February 2017, 08:43

    Uroczy :)