Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proszę Pana Proszę Pani

Proszę Pana
Pan jest tym
dla którego otworzyłam swe serce
Pan jest tym
dla którego chcę się uśmiechać
Pan jest tym
którego chcę mieć blisko
Pan jest tym
którego kocham

Proszę Pani
Pani jest tą
dla której żyję
Pani jest tą
dla której stanę przed ołtarzem
Pani jest tą
którą chcę oglądać gdy otworzę oczy
Pani jest tą
którą kocham

Proszę Pana
Niech Pan weźmie moją dłoń
Niech Pan prowadzi mnie przez życie
Niech Pan będzie dla mnie wszystkim

Proszę Pani
Niech Pani przyjmie mą miłość
Niech Pani włoży biały welon
Niech Pani wolnym krokiem podejdzie do ołtarza

Proszę Pana
Proszę Pani
Połączyło nas marzenie o wspólnym życiu
Miłość zatrzymała przy sobie
Dziś niech nas połączy Bóg
i złote obrączki

Kindze i Grzesiowi !

10 129 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
  • Seneka 18

    30 October 2010, 16:43

    Kurczę...to jest świetne...Moje uznanie.