Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochane zwłoki

Proszę nie zostawaj tu
Obok moich zwłok
Cicho oddychają
Wsłuchaj się wraz ze mną, z każdym uderzeniem tlenu
Uśmiech za uśmiechem, skinienie po skinieniu
To samo wybaczenie po bolesnym klęczeniu

Nie zwykłe - niezwykłe
Nie poczujesz nic - bezzapachowe.
Tylko oddychają
Jak wcześniej
Tylko oddychają - i nic więcej

Pozbawione uczuć, gnijące uśmiechy
Nie kochają
Miłością zranić? - nie zranią
Tylko oddychają
Jak wcześniej,
Oddychają i nic więcej..

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!